#maspoma #video #advertising #creative #campaign #byMAISON

We hebben erg genoten van onze laatste advertentie voor Mäspoma, een kruidenproducent uit Slowakije met een sterke aanwezigheid in de detailhandel.

Met het concept “Familierecept” introduceerden we het merk Mäspoma voor het eerst bij onze klanten met een reclamespot via online media.

Onze taak was om de merkbekendheid te vergroten en het merk klaar te stomen voor de generatiewissel naar de nieuwe doelgroep.

In samenwerking met productiebureau Protos hebben we het creatieve concept “Familierecept” omgezet in een video.

Vanaf de eerste opname hadden we veel plezier tijdens het filmen van de video. De opwinding en humor van ons concept werd overgebracht op al onze deelnemers die meewerkten aan de productie. We geloven dat dit gevoel ook oversloeg op ons publiek en dat is de reden waarom we zoveel positieve reacties hebben gekregen.

De advertentie communiceert heel zachtjes en natuurlijk een mooie benadering van het merk van de relatie tussen zoon en moeder, terwijl hij langzaam uit huis gaat en een nieuw leven voor zichzelf begint. Liefde voor koken en het komische imago ervan vertegenwoordigen de waarde van het merk Mäspoma. Waar draait het bij koken om, als het niet om de mensen gaat om wie je het meest geeft?

Welke dingen hebben we gemaakt voor Mäspoma?

Het kost veel tijd en moeite om het vertrouwen van de klant te winnen, en dat weten we. Na vele jaren van samenwerking weten we waar het bedrijf nu staat, maar we kunnen ook aanvoelen en voorspellen waar het naartoe wil. We helpen merken om te groeien en hun visie werkelijkheid te laten worden met alle beschikbare bronnen.

In het geval van Mäspoma, een familiebedrijf uit Zvolen, hebben we meer dan 200 SKU’s opnieuw ontworpen, B2B- en B2C-visual geïmplementeerd en web-, e-shop- en online campagnes beheerd.

maspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny receptmaspoma rodinny recept