#logo #branding #design #corporateidentity

De visuele identiteit en branding van dit driesterrenhotel in Zuid-Slowakije worden gekenmerkt door een harmonieuze mix van blauwe en crèmekleuren, die een elegante en verfijnde stijl uitstralen met behoud van eenvoud.
Het kleurenpalet dat is gekozen voor de huisstijl bevat blauwtinten die doen denken aan de heldere lucht en het rustige water van de regio, samen met crèmetinten die een gevoel van warmte en comfort oproepen. Deze kleuren creëren een rustgevende en uitnodigende sfeer, ideaal voor een ontspannen verblijf in het hotel.

Het opnieuw ontworpen logo belichaamt elegantie en eenvoud, met strakke lijnen en klassieke typografie. Het gebruik van een schreeflettertype voegt een vleugje verfijning toe, terwijl de integratie van subtiele ontwerpelementen of motieven de charme en het karakter van het hotel weerspiegelt. Het logo-ontwerp is waarschijnlijk minimalistisch maar gedenkwaardig en maakt een blijvende indruk op gasten.

Typografie speelt een cruciale rol bij het versterken van de identiteit van het hotel, waarbij zorgvuldig geselecteerde lettertypes worden gebruikt in verschillende brandingmaterialen. De gekozen lettertypes zijn waarschijnlijk verfijnd en gemakkelijk te lezen, wat de algehele esthetiek verbetert en zorgt voor een samenhangende look en feel.

Beeldmateriaal is ook belangrijk bij het vormgeven van de visuele identiteit van het hotel, met foto’s van hoge kwaliteit die de voorzieningen van het hotel, de kamers en de omliggende landschappen laten zien. Deze beelden zullen waarschijnlijk het elegante decor, de moderne faciliteiten en de schilderachtige omgeving van het hotel benadrukken, waardoor gasten worden verleid om de schoonheid van Zuid-Slowakije te ervaren.

branding zlaty bykbranding zlaty bykbranding zlaty bykbranding zlaty bykbranding zlaty bykbranding zlaty bykbranding zlaty byk