#bageterieboulevard #food #delivery #application

Tot slot kunnen we een van de langetermijnprojecten presenteren die we op tafel hadden liggen – het webdesign van BBDOMU.CZ. De nieuwe website en app zijn in de lucht en je kunt thuis genieten van heerlijk stokbrood en meer. Of je nu kiest voor afhalen bij een van de vele franchisevestigingen of voor thuisbezorging, het eten zal er op tijd zijn.

De klant benaderde ons met een verzoek voor het ontwerpen van een website en app. De website onderging een volledige analyse en beoordeling door een UX-specialist. Hieruit kwamen een aantal aanbevelingen. De opdracht was om aan te sluiten bij de sterke identiteit van Bageterie Boulevard, alle aanbevelingen van de UX-specialist op te volgen en het webdesign te ontwikkelen voor desktop, mobiel en app. We houden van projecten die met de tijd veranderen en die analyse en nieuwe kennis van klantgedrag vereisen. Ze duwen niet alleen de klant verder, maar dwingen ons ook om breder te denken en nieuwe oplossingen te vinden.

bageterie boulevard food delivery app design ui uxbageterie boulevard food delivery app design ui uxbageterie boulevard food delivery app design ui uxbageterie boulevard food delivery app design ui uxbageterie boulevard food delivery app design ui uxbageterie boulevard food delivery app design ui uxbageterie boulevard food delivery app design ui uxbageterie boulevard food delivery app design ui uxbageterie boulevard food delivery app design ui uxbageterie boulevard food delivery app design ui uxbageterie boulevard food delivery app design ui ux