#nanopharma #pharmaceuticals #packagingdesign #packaging #minimalism

We hebben de klant een complete service geboden die zowel de productie als de creativiteit omvat bij het ontwikkelen van een serie verpakkingen. Het is geweldig om niet alleen creatieven in ons team te hebben, maar ook een ervaren producent om de klant te helpen bij het vinden van de ideale technologische oplossing met betrekking tot zijn logistieke, creatieve en economische vereisten.

Alles van papierkeuze, druktechnologie, oppervlakteafwerking en keyline is een belangrijk onderdeel van het proces, waarvan de juiste keuze het creatieve concept van het product positief kan ondersteunen.

Minimalisme in verpakkingsontwerp betekent niet het minimaliseren van gedachten, juist het tegenovergestelde.

Bij het ontwerpen van de verpakking hebben we gewerkt met cirkels die een onopvallende drager zijn van kleurcodering, en het aantal cirkels op elke verpakking is gerelateerd aan het aantal stuks product in de verpakking. Dit kleine detail geeft het hele concept een schattig stempel van verfijning.

Een deel van het werk bestond natuurlijk uit de daadwerkelijke realisatie van de verpakkingen en foto’s van de producten, samen met de creatie van gedetailleerde 3D-modellen en de visualisatie ervan.

We hopen dat u zult genieten van onze nieuwe toevoeging aan de wereld van verpakkingen.

nanopharma packaging

 

nanopharma packaging

 

nanopharma packaging

 

nanopharma packaging

 

nanopharma packaging

 

nanopharma packaging

 

nanopharma packagingnanopharma packagingnanopharma packaging