klient logo giti

#giti #print #materials #dtp

Toen GT Radial ons benaderde om een nieuw designconcept te ontwikkelen, wisten we dat we voor een grote uitdaging stonden. Na grondig onderzoek ontwikkelden we een belangrijke visuele set met behulp van 3D-graphics om volledige controle over de visuals te krijgen en betere mogelijkheden om de unieke voordelen van elk product te implementeren.

De nieuwe visuals werden geïmplementeerd in alle kanalen, inclusief communicatiematerialen, om te zorgen voor een consistente merkidentiteit. We leverden ook masters voor het gebruik van de nieuwe visuals om een succesvolle uitvoering te garanderen.

Het ontwerpconcept en de belangrijkste visuals zijn een succes voor de klant, die een sterke visuele identiteit heeft voor de volgende vijf jaar.

We zijn dankbaar voor de kans om samen te werken met de GT Radial en een ontwerpconcept en key visuals van hoge kwaliteit te leveren. Bedankt dat u ons zo’n belangrijk project toevertrouwt.

giti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial brandinggiti gtradial branding

Desktop Publishing (DTP service) for global tire manufacturer GITI Tire.

We leveren complete DTP-service (Desktop Publishing) voor GITI Tire. We bereiden communicatiematerialen voor volgens het mediaplan van het bedrijf.

Giti Tire is een in Singapore gevestigd bedrijf dat een breed assortiment banden aanbiedt. Het bedrijf levert banden aan meer dan 130 landen en is een van de grootste bandenbedrijven ter wereld.

Een jaar geleden benaderde een klant ons om POS-materiaal te maken voor een van de producten in hun portfolio. Dankzij onze reactiesnelheid en precisie bij het verwerken van de opdracht is de samenwerking gegroeid. Momenteel verzorgen we de volledige voorbereiding van materiaal voor het zomer- en winterseizoen en leveren we maandelijks service. De samenwerking omvat de voorbereiding van hoofdcatalogi, brochures, folders, productlijsten, webbanners, animaties, visuals voor gedrukte reclame en hun aanpassing voor individuele landen.

print materials gitiprint materials gitiprint materials gitiprint materials gitiprint materials gitiprint materials gitiprint materials giti

print materials gtradialprint materials gtradialprint materials gtradialprint materials gtradialprint materials gtradialprint materials gtradialprint materials gtradialprint materials gtradialprint materials gtradialprint materials gtradial