#branding #packaging #design #salt #austria #salinen

Het Oostenrijkse merk Bad Ischler, onderdeel van de grote Salinen Austria AG groep, heeft een lange traditie en brengt een breed assortiment producten op de markt: van alpien grof keukenzout tot kruidenmengsels met unieke recepten. De klant benaderde ons met een briefing voor verpakkingsontwerp en deskundig advies om een nieuwe markt te betreden. In samenwerking met het internationale onderzoeksbureau IPSOS werd een uitgebreid markt- en focusgroeponderzoek uitgevoerd.

Het onderzoek bracht belangrijke punten aan het licht waarop we ons creatief konden richten.
We hebben de oorspronkelijke ontwerpen opnieuw ontworpen met de lokale markt in gedachten. We stapten af van het keukengerei en creëerden een illustratie van de Alpen die de oorsprong van zout benadrukte. Het landschap wordt aangevuld met kleine details, zoals een skiër of een zeem, die alleen van dichtbij te zien zijn. Dankzij het grote gevoel voor humor van de klant hebben we deze details van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke productie behouden.

bad ischler salt packagingbad ischler salt packagingbad ischler salt packagingbad ischler salt packagingbad ischler salt packaging