klient logo rajo

#rajo #vegan #packaging #slovakia

Rajo is al lange tijd betrokken bij de ontwikkeling van plantaardige producten. Het resultaat van dit waardevolle werk is het nieuwe Rajo Vegan assortiment van plantaardige producten. Ons bureau was een trotse partner bij de voorbereiding van het verpakkingsontwerp, van het logo tot de voorbereiding van de drukgegevens. Rajo Vegan is het ideale alternatief voor melkproducten. Het verrast met zijn romigheid en heerlijke smaak. Het hele assortiment is V-Label gecertificeerd.
Onze opdracht was om een ontwerpconcept te ontwikkelen dat in het oog zou springen en gemakkelijk herkenbaar zou zijn op het schap in de winkel. Daarom waren de heldergroene aquarelkleur en de perfecte romige schalen de voor de hand liggende keuzes.
We bedanken het Rajo marketingteam voor hun vertrouwen en voor de kans om deel uit te maken van de lancering van het nieuwe Rajo Vegan assortiment.Wat wil je als maaltijd? Romige soep, roomsaus, Tiramisu als dessert of een fruitschaal met slagroom? Eén ding is duidelijk: je hoeft geen compromissen meer te sluiten. Dankzij de 100% plantaardige ingrediënten kunnen we genieten van onze favoriete gerechten in een lichtere versie.

rajo vegan packagingrajo vegan packagingrajo vegan packagingrajo vegan packagingrajo vegan packagingrajo vegan packagingrajo vegan packagingrajo vegan packagingrajo vegan packagingrajo vegan packagingrajo vegan packagingrajo vegan packagingrajo vegan packagingrajo vegan packaging