klient logo zlata studna

#packaging #water #zlatastudna #zlaticko #byMAISON

Het project van Zlaticko Darling betrof het herontwerpen van een verpakking voor een babywatermerk. Het ontwerp moest de zuiverheid en veiligheid van het water communiceren, wat essentieel is voor een product dat bedoeld is voor kinderen. De verpakking moest zorgverleners aanspreken en de natuurlijke oorsprong van het water en de geschiktheid voor baby’s benadrukken. Het etiket werd ontworpen om visueel rustgevend te zijn met speelse elementen, om ouders gerust te stellen dat er zorgvuldig is nagedacht over het product, waardoor het betrouwbaar is voor consumptie door hun kleintjes.

Het logo-ontwerp voor Zlaticko Darling combineert speelse en verzorgende elementen, die de focus van het product op baby’s en jonge kinderen weerspiegelen. Het logo straalt een gevoel van zuiverheid en zorg uit, wat aansluit bij de toewijding van het merk om veilig en natuurlijk water voor baby’s te leveren. De keuze van kleuren en symbolen in het logo is bedoeld om ouders aan te spreken en benadrukt de betrouwbaarheid van het merk en de toewijding aan gezondheid.

Het merk Zlaticko Darling maakte gebruik van een samenwerking met Miro Jaroš, een bekende kinderliedjesschrijver, door zijn afbeelding en thema’s uit zijn liedjes in de verpakking te verwerken. Deze strategische samenwerking was bedoeld om een band te smeden met het jonge publiek van het merk en hun ouders door het product te associëren met een vertrouwde figuur in kinderentertainment. De samenwerking getuigt van de inzet van het merk om op creatieve en betekenisvolle manieren in contact te komen met zijn consumenten.

zlata studna zlaticko packagingzlata studna zlaticko packagingzlata studna zlaticko packagingzlata studna zlaticko packagingzlata studna zlaticko packagingzlata studna zlaticko packagingzlata studna zlaticko packagingzlata studna packaging zlatickozlata studna packaging zlatickozlata studna packaging zlatickozlata studna packaging zlatickozlata studna packaging zlaticko