klient logo fatra

#fatra #packaging #3dgraphics #mineralwater

Fatra is een van de bekendste mineraalwaters in Slowakije. Dankzij de unieke samenstelling heeft het een heilzame werking op het spijsverteringskanaal. Het is gewild voor behandelingen, maar ook om dagelijks te drinken.

We waren erg blij dat we mochten meewerken aan de communicatie van het merk Fatra. De opdracht van de klant was om een boodschap over beperkt water te communiceren. Na een berekening van de opbrengst van de bron kwamen we uit op 3 liter per Slowaak per jaar. Deze boodschap sprak ons erg aan, dus besloten we dat te laten zien in een onderscheidende 3d visual. Dankzij onze geweldige 3d grafici creëerden we een key visual, die we vervolgens overzetten op de zwaar vervormde sleeve van het sixpack. De DTP-afdeling van het bureau had haar handen vol aan het vinden van de optimale vervormingszones. In het geval van Fatra was de sterke vervorming van de verpakking te wijten aan de sterk vervormde flesvorm.
Het visuele aspect van de campagne werd met succes overgebracht op de verpakking, waarbij ongeschikte vervormingen op de meest kritieke plaatsen werden vermeden. We bedanken Fatra voor de mogelijkheid om deel te nemen aan de merkcommunicatie.

fatra packaging sickpack 3dfatra packaging sickpack 3dfatra packaging sickpack 3dfatra packaging sixpack 3d 004 newfatra packaging sickpack 3d