#packaging #panini #crocodille #italy #byMAISON

Onze taak was het creëren van een verpakkingsontwerp dat de elementen van de traditionele Italiaanse architectuur combineert met de moderne, maar toch visueel aantrekkelijke uitstraling van het grafisch ontwerp.

We kozen de specifieke en gemakkelijk herkenbare elementen van de architectuur voor onze vier verschillende smaken. We wilden de traditionele pentekening tijdens het ontwerpproces vermijden, dus besloten we om ons eigen gestileerde grafische ontwerp te gebruiken. Elke illustratie wordt gecreëerd door de eenvoudig verbonden lijn met de specifieke vorm van afronding. De gepresenteerde gebouwen smelten vloeiend samen met het ongenoegen van de omgeving in de vorm van een landschap. Misschien valt dit kleine detail u de volgende keer op wanneer u van uw Panini geniet. Als het uw consumentenervaring op zijn minst een beetje aangenamer maakt, hebben we goed werk geleverd.

packaging Panini by Crocodillepackaging Panini by Crocodillepackaging Panini by Crocodillepackaging Panini by Crocodillepackaging Panini by Crocodille