#logo #branding #design #corporateidentity

Als het grafisch ontwerpbureau achter de minimalistische huisstijl voor het bouwbedrijf in ons portfolio, hebben we een logo en visuele stijl ontworpen die eenvoud, elegantie en professionaliteit uitstralen.

Het logo dat we hebben ontworpen voor het bouwbedrijf is strak en minimalistisch. Het heeft een eenvoudige geometrische vorm, die mogelijk lijkt op een huis of een gebouw, weergegeven met strakke lijnen en precieze symmetrie. Deze minimalistische benadering brengt de toewijding van het bedrijf aan precisie, kwaliteit en aandacht voor detail in hun bouwprojecten over. Het gebruik van één kleur, waarschijnlijk een blauwe of grijze tint, versterkt de eenvoud en verfijning van het logo.
In termen van visuele stijl hebben we gekozen voor een minimalistische esthetiek in al het merkmateriaal van het bedrijf. Dit geldt ook voor visitekaartjes, briefpapier en ander briefpapier. Strakke lijnen, veel witruimte en een ingetogen kleurenpalet dragen bij aan een moderne en professionele uitstraling. De gekozen typografie is waarschijnlijk een strak schreefloos lettertype, wat de eigentijdse benadering van het bedrijf en de toewijding aan eenvoud verder benadrukt.

Fotografie, indien gebruikt, zal waarschijnlijk de voltooide projecten van het bedrijf laten zien op een schone en overzichtelijke manier, zodat de kwaliteit van hun vakmanschap voor zich spreekt. Over het geheel genomen heeft ons grafisch ontwerpbureau een logo en visuele stijl gecreëerd die de waarden van het bouwbedrijf op het gebied van precisie, kwaliteit en professionaliteit weerspiegelen en tegelijkertijd een gevoel van moderniteit en verfijning uitstralen.

jeltec logo brandingjeltec logo brandingjeltec logo brandingjeltec logo brandingjeltec logo branding

jeltec logo brandingjeltec logo branding