Webdesign en visueel communicatieconcept voor een ontwikkelingsproject

Ons doel is om geïnteresseerden snel en duidelijk te voorzien van essentiële informatie over het project. Tegelijkertijd willen we iedereen die naar de website komt in staat stellen om snel te navigeren en een perceel of een huis te boeken. Dit alles in een modern en technisch vlekkeloos ontwerp met de nadruk op het behoud van de visuele communicatie van het hele project. Natuurlijk het beheer van het billboard en de online campagne tijdens de duur van het project. We bieden onze klanten graag een complete service in tegenstelling tot gedeeltelijke uitbesteding. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de begeleiding van de Art Director van het gehele project in overeenstemming is met de complexiteit en duur ervan.

Mogelijkheid om een item te boeken via de interactieve kaart

Het project weergeven via interactieve kaarten en visualisaties is op elke manier mogelijk. Van 3D-weergaven, statisch of geanimeerd, via diepgaande toegang tot interieurs tot toegang tot plattegronden – zoals meestal het geval is bij presentaties van complexe kantoor- of woongebouwen. In dit geval hebben we gekozen voor een zeer eenvoudige oplossing, aangezien dit de beginfase van het project is en de verkoop van uitsluitend onbebouwde grond. De weergave van de percelen is in de vorm van een 2D-kaart die, dankzij de interactiviteit, alle basisinformatie over de afzonderlijke percelen biedt door op een specifiek perceel te klikken.

nova opatova webdesign brandingnova opatova webdesign brandingnova opatova webdesign brandingnova opatova webdesign branding