klient logo nuevo progreso

#packaging #keyvisuals #photography

We kregen de kans om te werken aan een populair Mexicaans voedselmerk.

Nuevo Progreso is een Mexicaanse voedselproducent. Het bedrijf bestaat al vrij lang. De eigenaren geven om de herkomst van de ingrediënten en daarom worden de producten van Nuevo Progreso in heel Europa verkocht.

De klant benaderde ons met een verzoek voor een verpakkingsherontwerp voor een assortiment Tortilla’s en Tortillachips. Als onderdeel van deze samenwerking produceerden we een complete set drukgegevens, een set nieuwe pictogrammen en een revisie van alle tekst. Naast het verpakkingsontwerp hebben we ook een set key visuals, een webbanner en materiaal voor een expo in Boedapest voorbereid. Als onderdeel van de voorbereiding van de key visuals hebben we in samenwerking met chef-kok Martin Polacko op locatie gerechten gefotografeerd en de foto’s vervolgens gebruikt voor zowel de key visuals als het verpakkingsontwerp.

En als je in Praag bent, raden we je aan om Mexicaans te gaan eten bij Mexicali Mercado Taco Bar in Praag 9. Het is niet zomaar een restaurant. Het is niet zomaar een restaurant. Het is de plek waar het hele bedrijf Nuevo Progreso zijn reis begon.

nuevo progreso natural packagingnuevo progreso natural packagingnuevo progreso natural packagingnuevo progreso natural packaging

nuevo progreso habanero packagingnuevo progreso habanero packagingnuevo progreso habanero packaging

packaging nuevo progressopackaging nuevo progressopackaging nuevo progressopackaging nuevo progressopackaging nuevo progressopackaging nuevo progresso